Welkom, wat leuk dat je ons hebt gevonden! Op deze website vind je een verzameling van al onze favorieten stoffers en blikken.

Tijdens een bezoek aan onze tante vertelde ze vol trots over haar nieuwe stoffer en blik met lange steel. Deze stond pontificaal in haar leefkeuken als interieur object. En eerlijk is eerlijk hij zag er geweldig uit en in een groot gezin ook erg handig om altijd bij de hand te hebben.

Ze vertelde dat ze hem een keer had gezien en hem perse wilde hebben. Ze wist er verder weinig over en heeft daardoor uren op het internet zitten zoeken voordat ze beet had. Uiteindelijk is het gelukt en had ze haar stoffer en blik met lange steel van Iris hantverk gevonden.

Wij werden ook fan en kwamen er achter dat het inderdaad niet eenvoudig was om een mooie design stoffer en blik te vinden voor een scherpe prijs. Daar kan verbetering in worden aangebracht dachten we en dat is de reden om het uitzoek werk voor jou te doen. Vanaf nu vind je hier een overzicht van al onze favorieten en hopelijk zit de juiste stoffer en blik er voor jou ook tussen!