We maken gebruik van cookies, door de website te gebruiken ga je hier akkoord mee.
We maken gebruik van cookies, door de website te gebruiken ga je hier akkoord mee.

Categorie: Lange steel stoffer en blik

Vind hier je lange steel stoffer en blik

Hier vind je alle stoffer en blik sets met een lange steel.

Een handige stoffer en blik set kopen

De stoffer en blik is ideaal in elk huishouden. Je kunt een stoffer en blik op steel immers binnen en buiten gebruiken. Het kan zijn dat je door het bukken last krijgt van je rug. Hier in een stoffer en blik met lange steel een goede uitkomst voor, zodat je je niet hoeft te bukken. De lengte van de steel is ongeveer 120 cm, waardoor je makkelijk kunt vegen zonder te bukken. Een super handige stoffer en blik lange steel is dus ideaal voor mensen die belang hechten aan makkelijk schoonmaken. Je kunt deze stoffer en blik sets in meerdere leuke kleuren kopen. Daarnaast vind je in het assortiment ook stoffer en blik sets met een gesloten blik. Dit voorkomt dat het stof wat erin is geveegd er niet uitvalt, wanneer je het blik wilt legen in de prullenbak.

Veger en blik van verschillende merken

Op deze website vind je veger en blik sets van verschillende merken zoals Iris Hantverk, Leifheit en van verschillende aanbieders zoals Fonq, Nordic Nest, Hema, en Blokker. Daarnaast zijn deze sets in veel verschillende kleuren te bestellen. Er zijn ook verschillende materialen; je kunt kiezen voor een kunststof blik, maar ook voor een verzinkt blik of metalen blik, zoals dit Stofblik verzinkt met houten steel. Welke blik en veger je ook kiest, ze zullen ervoor zorgen dat jij al jouw stof, vuil en kruimels in een ogenblik opveegt! Bekijk het ruime assortiment aan stoffer en blik sets in op de website en bestel deze direct online via een aangesloten partner. Zodat jij de volgende dag je nieuwe stoffer en blik in huis hebt.

Soorten stoffer en blik

We hebben de stoffer en blik sets verdeeld in 4 categorieën. Dat zijn naast deze categorie Design stoffer en blik sets. Dat zijn de producten die gezien mogen worden in je huiskamer. Daarnaast hebben we een categorie voor Basis stoffer en blik sets. Deze zijn geschikt voor het standaard opruimwerk binnenshuis. En tenslotte een categorie voor alle sets die Robuust zijn. Deze zijn geschikt voor in je garage of de tuin, of als je gewoon lang met je set wilt doen.

Het aanbod stoffer en blik sets met een lange steel

has been added to the cart. View Cart